BELAJAR ILMU PERNAFASAN ONLINE

BELAJAR ILMU PERNAFASAN ONLINE

ILMU PERNAFASAN MENGOPTIMAKAN KESIHATAN, MENINGKATKAN VIBRASI ENERGI, MEMBINA HIDUP LEBIH HARMONI DAN BAHAGIA

KINI SEMUA ORANG BOLEH BELAJAR ILMU PERNAFASAN DAN MENDAPAT MANFAAT BESAR DARINYA

.

.

Sejak zaman dulu, nenek moyang kita telah mengetahui kepentingan latihan pernafasan. Mereka mempraktikkannya, dan hidup lebih sihat, panjang umur dan hidup harmoni bahagia.

.

Dulu tahun 2002, saya harus merantau ke Kalimantan semata-mata untuk menuntut ilmu pernafasan. Info-info ilmu pernafasan masih sangat kurang di internet ketika itu. Kalau nak buka internet mesti ke cybercafe atau warung internet. Lebih-lebih nak cari kursus-kursus online, memang susah.

.

Tapi kini, semua di hujung jari. Kelas-kelas online berbentuk e-learning mudah ditemui di internet.

Sejak dari tahun 2007, saya giat mengadakan kelas-kelas ilmu pernafasan samada secara online mahupun offline. Kini saya akan buka peluang kepada semua orang untuk mempelajari ilmu pernafasan yang telah saya praktikkan dari tahun 2002 lagi.

.

.

Kenapa anda perlu belajar ilmu pernafasan?


1) Mengoptimumkan kesihatan anda secara fizikal mahupun mental.

Tubuh kita terbina daripada gelombang energi. Udara mengandungi limpahan energi, yang mana kita boleh serap melalui cara pernafasan yang benar. Melalui pernafasan, kita sebenarnya boleh menyerap semua unsur yang diperlukan untuk membina tubuh dan mental yang sihat dan harmoni.


2) Meningkatkan Imunisasi melawan kuman, bakteria dan virus penyakit.

Ilmu pernafasan mampu meningkatkan kekuatan sistem imunisasi badan. Lebih-lebih di masa-masa krisis serangan virus corona, COVID 19 sekarang ini. Illmu pernafasan akan jadi senjata yang sangat berharga untuk memenangi pertarungan membasmi COVID19... Insyaa Allah! Dengan izin Tuhan tentunya. Kita berusaha dan berikhtiar sedaya upaya, Tuhan tentukan hasilnya.

.

3) Bernafas itu free.

Tiada orang akan caj kita kalau kita bernafas. Tuhan pun tak caj kita menggunakan udaraNya. Kita hanya diperintahkan bersyukur saja. Betapa pemurahnya Allah. 

Ertinya apa?

Iaitu, kalau kita nak sihat, free sahaja sebenarnya. Bernafaslah dengan benar, dan buatlah dengan konsisten. Bagaimana nak bernafas dengan benar? Cari ilmunya dari orang yang telah membuktikan kebenarannya. 

.

4) Bernafas itu mudah dilakukan. 

Susah ke bernafas? Tidak. Bahkan lebih susah kalau tak bernafas. Bukan cuma susah, tapi akan mati kalau kita tidak bernafas. Syarat utamanya adalah, kita BERNAFAS DENGA BENAR. Selama ini ramai orang bernafas dengan cara yang tidak tepat, setiap tarikan dan hembusan nafas tidak memberikan manfaat yang optimum.

.

5) Bernafas tidak perlu ruang luas atau tempat khas.

Aktiviti atau latihan nafas boleh dilakukan dengan duduk atau baring. Tidak semestinya ke gym, taman bunga, tepi pantai atau puncak gunung. 

.

.

Mengapa anda perlu mengikuti Kelas Pernafasan yang saya offer ini?


1) Manfaat yang telah terbukti.

Saya mengamal ilmu pernfasan dari tahun 2002 sehingga ke saat anda membaca artikel ini, saya masih dan akan terus mengamalkan ilmu pernafasan kerana saya telah merasakan sendiri kesan positifnya, begitu juga dengan ribuan murid-murid saya.

.

2) Kelas yang begitu murah. 

Yuran kelas-kelas pernafasan yang saya adalah paling murah RM 450. Kali ini. Ada kelas-kelas ilmu pernafasan kosnya cecah ribuan ringgit. Memandangkan krisis COVID19 saya akan berikan diskaun tidak masuk akal, sebagai satu bentuk bantuan kepada sesiapa yang ingin mengikuti sesi kelas belajar ilmu pernafasan online ini.

.

3) Fleksibel.

Anda boleh akses video-video pembelajaran secara online bila-bila anda nak dan dari mana saja lokasi anda berada, selagi anda ada sambungan internet..

.

4) Cara Latihan yang sangat mudah.

Anda tidak perlu buat amalan-amalan yang susah. Tiada posisi-posisi tubuh yang pelik, tak perlu lipat kaki di atas leher. Tiada mentera-mentera bahasa aneh. Tiada puasa panjang. Pokoknya, sangat mudah. Sudah saya simplified buat anda.

.

5) Boleh share dengan pasangan dan anak-anak anda.

Praktikkan bersama-sama, sekeluarga sihat, gembira, harmoni dan bahagia.

.

6) Bimbingan berterusan

Bila-bila anda perlukan bimbingan atau sokongan, saya selalu bersedia membantu.

.


Apa yang kita akan pelajari di Kelas Online E-Learning Ilmu Pernafasan ini?


VIDEO 1 - Video Pembukaan/Pengenalan. Kisah perncarian saya mencari guru ilmu pernafasan dan kepentingan ilmu pernafasan.

.

VIDEO 2 - Lesson 1 : Cara pernafasan yang benar untuk mengoptimumkan penyerapan energi. Selama ini begitu ramai orang bernafas dengan tidak tepat, tak dapat manfaat optimum walaupun bernafas 24 jam sehari.

.

VIDEO 3 - Lesson 2: Kaedah nafas memaksimakan bekalan oksigen di dalam darah, mengumpul tenaga, menguatkan dan mengharmonkan semua titik tenaga/cakra.

.

VIDEO 4 -Lesson 3: Kaedah yang lebih mendalam ke tahap mental. Cara mengalirkan energi, melatih kepekaan tapak tangan untuk scanning energi, menajamkan indera ke 6/mata ke 3.

.

VIDEO 5 -Lesson 4 : Teknik nafas membersihkan darah, membersihkan trauma perasaan, membersihkan bermacam masalah mental dan segala aura negatif. Teknik pernafasan ini belum pernah saya share di dalam mana-mana ebook/buku atau video-video saya yang lain.

.

VIDEO 6 - Penutup. Pesanan-pesanan penting.

.


"Baik. Saya nak segera belajar ilmu pernafasan ini. Berapa yurannya?"


Seperti saya katakan di atas tadi, yuran kelas pernafasan yang saya ajarkan paling minimum

RM 450.


Namun, sebagai bentuk amal kebaikan bertepatan dengan kemelut rakyat tengah memerangi COVID19 ini, saya berikan DISKAUN tidak masuk akal sehingga,

78%.


Dari RM 450,

kini hanya

RM 99.00 sahaja!
.

**************************************************************************************
(Pada promosi fasa pertama, yuran kelas e-learning ini hanya RM 49.
Lalu promosi fasa kedua menjadi RM 69. 
Pada fasa ketiga ini, yuran sudah naik menjadi RM 79.
Selepas 30 April, yuran akan dinaikkan lagi (kini RM 99)
Pastikan anda tidak ketinggalan sehingga yuran menjadi semakin mahal)
********************************************************************

 


Orang-orang yang optimis dan tahu nilai ilmu ini akan bertanya,


"Kenapa begitu murah? Mahal gila ilmu ni tuan!"


"Kerana saya nak bantu lebih ramai orang sihat dengan cara alami, lebih-lebih lagi kerana sekarang masyarakat kita dihantui oleh keganasan COVID19."


Para pesimis pula akan bertanya,


"Kalau tuan kata nak beramal, bagi free ajelah"


Tuan puan, ilmu harus ada mahar, iaitu bentuk pertukaran tanda pengorbanan dari murid yang menerima ilmunya, agar ilmunya jadi berkah, meresap ke hari sanubari murid, memberikan manfaat sebesar dan seluasnya.

.

.

Yuran RM 99.00 sahaja!

Sepanjang tempoh kawalan pergerakan Malaysia akibat krisis COVID19,

yang dijangka sehingga

31 MEI 2020.

Selepas itu, mahar/yuran akan kembali normal.

.

.

Terus ke bawah untuk isi borang tempahan.

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
FASA 4 PROMO RM 99, VALID SEHINGGA 31 MEI 2020
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel hq.qalamilahi@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaAURA SEJATI SDN BHD
No. Akaun510143682823
Buka Maybank2u  
PenamaAURA SEJATI SDN BHD
No. Akaun8009930409
Buka CIMB Clicks  

Whastapp Kami